#4 Lazio v boj za Ligo prvakov

Tokrat so na našem listku tekme Bundeslige, Premier League in Serie A

Sunderland – Manchester City 2

Četa Davida Moyesa bo morala počasi zmagovati v kolikor želi ostati v prvoligaški druščini. Pred kratkim je dejal, da ekipa potrebuje samo še pet zmag in bo obstanek zagotovljen. Dejstvo pa je, da njegova ekipa ima samo pet zmag v letošnji sezoni. Vendar ta vikend za začetek te zmagovalne serije ni primeren. V goste prihaja Pep Guardiola z Manchester Cityjem. Gostje so med tednom premagali Huddesfield Town v pokalu in na Stadium of Light prihajajo po tri točke v kolikor želijo ostati v boju za vrh lestvice. Ekipa je v zadnjem času našla pravo formo kot v začetku letošnje sezone. Naš tip je čista 2.

Bologna – Lazio 2

V italijanskem prvenstvu je tokrat na sporedu BolognaLazio. Gre za dve moštvi s povsem različnim februarskim uspehom. Domača Bologna je nanizala kar štiri poraze in remi, gostje pa prav obratno štiri zmage in remi. Za piko na so gostje med tednom gladko opravili z mestnim konkurentom Romo v italijanskem pokalu. Gre za zanimivo srečanje predvsem iz vidika, da domači nimajo česa izgubiti. Zagotovili so si obstanek v ligi kar je bil primarni cilj za letošnjo sezono. Gostje imajo več želja, saj se želijo vključiti v boj za kvalifikacije za Ligo prvakov in nujno potrebujejo odnesti domov tri točke iz Bologne. Naš tip je spet čista 2.

Hamburg – Hertha Berlin 1

Zadnje srečanje na našem tokratnem seznamu je iz nemške Bundeslige. Hamburg, ki se po slabem jesenskem delu počasi pobira in pluje po lestvici navzgor. Kaj se je zgodilo prejšnji teden v Münchnu, ko so izgubili s kar 8:0 ni nobenemu jasno. V goste prihaja Hertha iz Berlina. Hertha ima zelo trdno obrambo kar je potrdila tudi v prejšnjem krogu proti Eintrachtu iz Frankfurta, ko ni dovolila gostom, da kakšnih zrelejših priložnosti in zmagala z 2:0. Pred tekmo s Hamburgom je vprašljiv pri gostih branilec Sebastian Langkamp. Naš tip za to tekmo je 1.

Ključne besede:

Deli:

Avtor članka
Marko Terlikar
info@tacticalfoul.com

Objavljeno

Komentiranje in spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.
Ekipa tacticalfoul.com

Članek nima še mnenja


Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.