#5 Bo Burnley pripravil presenečenje

Tokrat smo izbrali tri tekme iz Anglije, Italije in Španije.

Liverpool - Burnley 1

Prva tekma na tokratnem listku se bo odvijala na Anfieldu, kjer v goste prihaja novinec Burnley. Novinec v ligi je presentljivo visoko na lestvici in v Liverpool gredo pripraviti kakšno presenečenje. Zanimivo, da je Burnley od 31 osvojenih točk kar 29 zbral na domačem Turf Mooru in le dve v gosteh. Če bi se štele samo tekme na domačem igrišču bi Burnley bil na petem mestu. V nedeljo pa bodo taktičnem smislu bodo bolj prežali na proti napade. Zanimivo bo videti kako se bo domači strateg Jürgen Klopp pripravil na to srečanje. Proti močnim ekipam smo že videli, da mu deluje taktična zamisel visokega pressinga, kaj pa proti Burnleyju? Prevečkrat smo priča, da ima težave proti slabšim nasprotnikom. Vseeno bi moral trio Firmino, Coutinho in Mane biti dovolj v dobri formi, da bi tri točke ostale doma. Napovednikov tip je 1.

Inter - Atalanta 1 0

Iz Anglije na Apeninski polotok in natančneje v Milano na San Siro, kjer se bosta pomerila na lestvici šesti Inter in peta Atalanta. Atalanta je zagotovo največje presenečenje letošnje sezone. Kljub temu, da so v zimskem prestopnem roku ostali brez Roberta Gagliardinija je moštvo ostalo stabilno. Lahko bi rekli, da Inter lovi zadnji vlak, da bi še imel možnosti za igranje naslednjo sezono v Evropi. V primeru poraza Interja bi Atalanta imela štiri točke prednosti. Vlogo favorita v tej tekmi pripada Interju, zato je Napovednikov tip 1. Za tiste, ki imate na voljo dva znaka pa priporočamo 0.

Celta - Villarreal 2

Zadnja tekma tokratnega listka bo odigrana v Vigu, kjer domača Celta pričakuje Villarreal. Pri domačih se je v zadnjem obdobju poznala odsotnost Nolita, ki počasi prihaja nazaj v formo. Težko je reči, koliko se bo poznala utrujenost po četrtkovi zmagi z 2:1 proti Krasnodarju v Ligi Evropa. Gostje pa prihjaja v Vigo s serijo 13 tekem brez poraza v prvenstvu in se želijo še bolj utrditi v vrhu lestvice. Napovednikov tip za to srečanje je 0. V kolikor bi dali dva znaka na to srečanje priporočam 2.

Ključne besede:

Deli:

Avtor članka
Marko Terlikar
info@tacticalfoul.com

Objavljeno

Komentiranje in spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.
Ekipa tacticalfoul.com

Članek nima še mnenja


Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.