#7 Slovenija in dva derbija

V tem tednu smo izbrali tekmo slovenske reprezentance in derbija v Serie B in Segunda division.

Škotska – Slovenija 0

Naša reprezentanca se bo tokrat na Hampden Parku v Glasgowu pomerila s Škotsko. Domači strateg Gordon Strachan ne more računati Matta Phillipsa, Jamesa McArthurja in Granta Hanleyja. Koliko se bo to poznalo na igrišču bomo videli v nedeljo. V kolikor želijo biti v igri za svetovno prvenstvo bodo morali začeti nabirati točke. Kaj pa naša reprezentanca? V ekipo se vrača Kevin Kampl in veseli smo lahko, da se je po poškodbi vrnil na igrišče tudi naš prvi vratar Jan Oblak. Napovednikov tip je 0.

Spal – Frosinone 1

Druga tekma na našem tokratnem listku je derbi kroga v italijanski Serie B. Vodilni Spal bo gostil drugo uvrščeno ekipo Frosinone. Domača ekipa pod vodstvom Leonarda Semplicija je v zadnjem času v izredni formi in drvi proti Serie A. V zimskem prestopnem roku so se okrepili še s Serigiom Flocarijem. Težko je verjeti, da bi jih kdo ogrozil na vrhu. Medtem pa gostje počasi izgubljajo zrak. Padec forme lahko izkoristi Hellas Verona, ki po izjemnem začetku sezone nekako padla in se počasi dviguje. Vsekakor bo boj za drugo direktno mesto, ki vodi v Serio A. Napovednikov tip je čista 1. V kolikor želite dva znaka pa dodajte še 0.

Cadiz – Tenerife 1

Še zadnja tekma na tokratnem listku je iz španske Segunda division. Derbi kroga bo med tretje uvrščenim Cadizom in četrto uvrščenimi Tenerifi. Domači veljajo za zelo močno domačo ekipo, saj so na 15 domačih tekmah prejeli samo devet zadetkov. Domači strateg Álvaro Cervera nima težav s poškodbami in kartoni. Gostje, ki bolje igrajo doma kot v gosteh prihajajo na celino brez pomembnega člena Anthonyja Lozana, ki je poklican v reprezentanco Hondurasa. Tako bo moral gostujoči strateg José Luis Martí dobro premisliti, kako nadomestiti Lozana. Napovednikov tip je čista 1.

Ključne besede:

Deli:

Avtor članka
Marko Terlikar
info@tacticalfoul.com

Objavljeno

Komentiranje in spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.
Ekipa tacticalfoul.com

Članek nima še mnenja


Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.