Allegri na Emirates Stadium

A bo Massimiliano Allegri zamenjal Arséna Wengerja na klopi Arsenala
Že dolgo je znano, da Francozu Arsénu Wengerju po letošnji sezoni poteče pogodba z Arsenalom. Zaenkrat ni bilo še nič poročanja v smeri, da bi se sodelovanje nadaljevalo tudi v prihodnje. Očitno bo Francoz po letošnji sezoni zapustil "Topničarje".

Zato se že pojavljajo imena o njegovem nasledniku. Po poročanju italijanskega calciomercato.com je najbližji temu stolčku trenutni trener Juventusa Massimiliano Allegri, ki naj bi po letošnji sezoni zapustil mesto Torino. Poleg tega pa poroča italijanski medij še, da v njegovem domačem kraju Livorno že kroži novica o njegovi poletni selitvi na Emirates Stadium. Allegri je pred kratkim o njegovi selitvi povedal naslednje:

Ne morem demantirati kar nisem povedal. Laž pa tudi ne morem potrditi. Sem trener Juventusa in imam veljavno pogodbo do konca sezone 2018. Tukaj sem srečen. Do konca sezona je še nekaj tekem in želimo končati na najboljši način. Ko bo primeren čas se bom sestal z vodstvom kluba in pogovorili se bomo o načrtih. Vse ostalo so samo govorice.Massimiliano Allegri
Iz Italije pa že prihajajo informacije, da so na seznamu Allegrijevega naslednika Luciano Spalletti in Maurizio Sarri.

Ključne besede:

Deli:

Avtor članka
Marko Terlikar
info@tacticalfoul.com

Objavljeno

Komentiranje in spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.
Ekipa tacticalfoul.com

Članek nima še mnenja


Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.