Di Francesco namesto Spalletija?

Eusebio Di Francesco vroči kandidat za prevzem Rome v naslednji sezoni.
V zadnjem obdobju je v Italiji veliko govora kdo bo vodil kateri klub. Pri vodilnem Juventusu se že na veliko govori, da bo Massimiliano Allegri zapustil Torino in kandidata za njegovo mesto naj bi bila Maurizio Sarri in Luciano Spalletti. Zato Roma ne ostaja križem rok in že išče morebitno zamenjavo za Spalletija v kolikor bi slednji zapustil Rim. Po informacijah, ki smo jih pridobili je najbolj vroči kandidat za prevzem Rome trenutni trener Eusebio Di Francesco.

Di Francesco je v svoji igralski karieri že bil član Rome in sicer med leti 1997-2001. Od leta 2005 pa se je začel ukvarjati s trenerskim poslom. Od leta 2012 vodi Sassuolo in z njim dosegel velike uspehe. V lanski sezoni je klub prvič igral v kakšnem evropskem klubskem tekmovanju.

Nikoli ne reci nikoli. Romo imam še vedno v srcu. Me veseli, da se me navijači spomnijo in imajo radi. Vedno imam željo voditi kakšen večji klub.je povedal Di Francesco za Sky Italia

Ključne besede:

Deli:

Avtor članka
Marko Terlikar
info@tacticalfoul.com

Objavljeno

Komentiranje in spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.
Ekipa tacticalfoul.com

Članek nima še mnenja


Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.