Mourinho želi Donnarummo

Gianluigi Donnarumma je pristal na listi želja pri Joseju Mourinhu.
Pred kratkim je Gianluigi Donnarumma praznoval svoj 18. rojstni dan. Že sedaj velja za enega izmed najboljših vratarjev v italjanskem prvenstvu. Mnogi menijo, da je prav on naslednji veliki Gianluigi Buffon. Juventus počasi išče naslednika, ki bi prevzel vlogo prvega vratarja pri "Stari dami". Po nekaterih informacijah je prav mladenič Donnarumma prva želja torinskega kluba.

Juventus pa naj ne bi bil sam pri tem razmišljanju o novem prvem vratarju. Prav danes poroča angleški The Mirror, da si mladega Italijana v svoje vrste pripeljati Manchester United. Manchester United se je spustil v boj, ker je David De Gea že poleti 2015 bil blizu prestopa v Real Madrid. Do samega prestopa pa takrat ni prišlo zaradi prepozne oddaje dokumentacije. Real ima še vedno željo ga pripeljati v svoje vrste in Donnarumma naj bi bil rezervni načrt v kolikor bi Španec šel v špansko prestolnico.

Ključne besede:

Deli:

Avtor članka
Marko Terlikar
info@tacticalfoul.com

Objavljeno

Komentiranje in spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.
Ekipa tacticalfoul.com

Članek nima še mnenja


Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.