Baccaglini novi predsednik Palerma

Ekscentrični Maurizio Zamparini ni več predsednik Palerma.
Baccaglini novi predsednik Palerma
Foto:

Pred kratkim je predsednik Palerma Maurizio Zamparini sporočil, da odstopa s položaja predsednika. Takrat je tudi povedal, da bo novi predsednik znan v roku 15 dni in predstavljen na tiskovni konferenci.

Prav to se je tudi zgodilo, ko se je danes predstavil Paul Baccaglini za novega predsednika Palerma. Gre za direktorja podjetja Integritas Capital. Podjetje je poskušalo že v lanskem letu kupiti Palermo, ampak se Zamparini ni dal.  Baccaglini je znan pri naših zahodnih sosedih predvsem po številnih radijski in televizijskih nastopih. V zadnjih letih pa dela kot investitor.

Po prvih informacijah naj bil novi vlagatelj imel načrt, da bo Palermo igral v evropskih tekmovanjih v roku treh do petih let. Cilj naj bi bil tudi izgradnja novega stadiona in vadbišča. 

Ključne besede:

Deli:

Avtor članka
Marko Terlikar
info@tacticalfoul.com

Objavljeno


Komentiranje in spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.
Ekipa tacticalfoul.com

Članek še nima mnenja


Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Oglas: Sors Design

Sorodne novice

Gospa Essien postala lastnica Calcia Como

Medtem, ko je Michael Essien bil predstavljen kot nova okrepitev Persib Bandunga je njegova žena kupila nogometni klub Como.


Maurizio Sarri namesto Allegrija?

Maurizio Sarri je bil v Torinu, kjer je srečal predstavnike Juventusa. Bo zamenjal Allegrija?


Pridruži se nam

Tactical Foul je iz dneva v dan večji, podobno pa velja tudi za njegovo branost. Radi bi, da bi spletno mesto postalo še boljši se zato iščejo novi sodelavci. Pridruži se novemu, ustvarjalnemu ter kreativnemu mediju.