Clattenburg iz Premier League v Savdsko Arabijo

Redko se zgodi, da bi kakšen sodnik zamenjal ligo sojenja. Prav to je naredil 41-letni Mark Clattenburg.
Clattenburg iz Premier League v Savdsko Arabijo
Foto: Bisa Todorov

Mark Clattenburg je eden izmed uspešnejših sodnikov v Evropi. V lanskem letu je bil izbran, da deli pravico na finalih Evropskega prvenstva v Franciji, Lige prvakov in angleškega FA-pokala. Ob koncu lanskega leta pa je prejel še nagrado za najboljšega sodnika na svetu v Dubaju. Na svojem seznamu ima tudi sojenje na finalu Olimpijskih iger leta 2012 in tekmo UEFA Super pokala 2014.

Po dvanajstih letih se je odločil, da zapusti angleško sodniško zvezo in se odpravi v Savdsko Arabijo in prevzame vodenje tamkajšnje sodniške organizacije. 

Ključne besede:

Deli:

Avtor članka
Marko Terlikar
info@tacticalfoul.com

Objavljeno


Komentiranje in spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.
Ekipa tacticalfoul.com

Članek še nima mnenja


Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Oglas: Sors Design

Sorodne novice

Je Liverpool kršil pravila?

Po poročanju angleškega časnika The Telegraph bo Liverpool dobil kazen, ker je kršil pravila pri nakupu mladih nogometašev.


Chelsea bo dobil nov dom

Chelsea je dobil zeleno luč za gradnjo novega stadiona za 60.000 gledalcev.


Pridruži se nam

Tactical Foul je iz dneva v dan večji, podobno pa velja tudi za njegovo branost. Radi bi, da bi spletno mesto postalo še boljši se zato iščejo novi sodelavci. Pridruži se novemu, ustvarjalnemu ter kreativnemu mediju.