Je Liverpool kršil pravila?

Po poročanju angleškega časnika The Telegraph bo Liverpool dobil kazen, ker je kršil pravila pri nakupu mladih nogometašev.
Je Liverpool kršil pravila?
Foto: Ruaraidh Gillies

V preteklosti smo že bili priča, da so Real Madrid, Atletico de Madrid in Barcelona bili kaznovani, ker niso spoštovali pravil glede mladoletnih nogometašev. Bo naslednji Liverpool? Po poročanju angleškega The Telegrapha naj bi Liverpool v svoje vrste želel pripeljati iz Stoke City-ja komaj 12 letnega fantiča. Liverpool naj bi fantu in staršem ponudili plačilo šolnine na zasebni šoli. To naj bi že ponudil trenutni klub Stoke City, ampak ni bilo sprejeto. Sedaj naj bi fant imel 49.000 funtov odškodnine in s tem prepovedali fantu igranje nogometa.

Kako se bo končala zgodba bomo videli. Poraja se vprašanje ali bo Liverpool dobil kakšno kazen ali ne. Prav je, da končno najdejo nek način, da zaustavijo te dejanja. Zaenkrat so v Španiji prepovedali za določen čas nakup igralcev. Kaj pa, če bi bilo bolj smiselno z odvzemom točk?

Ključne besede:

Deli:

Avtor članka
Marko Terlikar
info@tacticalfoul.com

Objavljeno


Komentiranje in spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.
Ekipa tacticalfoul.com

Članek še nima mnenja


Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Oglas: Sors Design

Sorodne novice

Chelsea bo dobil nov dom

Chelsea je dobil zeleno luč za gradnjo novega stadiona za 60.000 gledalcev.


Clattenburg iz Premier League v Savdsko Arabijo

Redko se zgodi, da bi kakšen sodnik zamenjal ligo sojenja. Prav to je naredil 41-letni Mark Clattenburg.


Pridruži se nam

Tactical Foul je iz dneva v dan večji, podobno pa velja tudi za njegovo branost. Radi bi, da bi spletno mesto postalo še boljši se zato iščejo novi sodelavci. Pridruži se novemu, ustvarjalnemu ter kreativnemu mediju.