Paris Saint-Germaine zapravil boj za naslov

V 1. krogu letošnjega prvenstva je Paris Saint-Germaine na tekmi proti ASPTT Albi uporabil igralko, ki ni bila registrirana.
Paris Saint-Germaine zapravil boj za naslov
Foto: Pixabay.com/Picsebweb

Vodstvo tekmovanja je tako odločilo, da se Parizu odvzame zmago in eno točko. Klub se je pritožil in danes je prišla novica, da je pritožba bila zavrnjena. To pomeni, da so Parižanke ostale brez štirih točk in si otežile boj za naslov prvaka. Sedaj zaostajajo za štiri točke za vodilnim Lyonom in štiri pred tretjeuvrščenim Montpellierjem.

Za Albi, ki je v borbi za obstanek pa so te tri točke prišle kot naročene in pahnile Bordeaux na predzadnje mesto. Ta odločitev vodstva tekmovanja bo burila duhove še nekaj časa, ker je prišlo do nekaj konkretnih premikov na lestvici.

Ključne besede:

Deli:

Avtor članka
Marko Terlikar
info@tacticalfoul.com

Objavljeno


Komentiranje in spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.
Ekipa tacticalfoul.com

Članek še nima mnenja


Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Oglas: Sors Design

Sorodne novice

V boj za naslov trije klubi

Če smo prejšnji teden pregledali nemško Bundesligo je prav, da tokrat pregledamo še francosko D1 Féminine.


Pridruži se nam

Tactical Foul je iz dneva v dan večji, podobno pa velja tudi za njegovo branost. Radi bi, da bi spletno mesto postalo še boljši se zato iščejo novi sodelavci. Pridruži se novemu, ustvarjalnemu ter kreativnemu mediju.