Troelgaardova okrepila FC Rosegård

Najboljša danska napadalka Sanne Troelsgaard je okrepila aktualnega švedskega podprvaka FC Rosegård.
Troelgaardova okrepila FC Rosegård
Foto: Kw0

V zadnjih letih velja Sanne Troelsgard za eno najboljših napadalko na Danskem. V preteklosti je že veliko klubov izven danskih meja poizkušalo pripeljati 28-letno dansko reprezentantko v svoje vrste, ampak brez uspeha. Kar ni uspelo drugim je uspelo aktualnemu švedskemu podprvaku in četrtfinalistu Lige prvakinj FC Rosengårdu.

Prišla sem v moj sanjski klub. V lanskem letu sem jih kar dvakrat zavrnila, ker mi študij in služba nista omogočila selitev v Malmö.Sanne Troelsgaard

Troelsgaardov je dala odpoved na šoli, kjer je bila zaposlena in podpisala le polletno pogodbo s klubom z možnostjo podaljšanja. Ob podpisu pogodbe je dejala »Prišla v moj sanjski klub. V lanskem letu sem jih kar dvakrat zavrnila, ker mi študij in služba nista omogočila selitev v Malmö. Sem zelo fizična in tempramentna igralka, ki rada dosegam zadetke.«

Pred prihodom v Malmö je Troelsgaardov nosila dres danskega prvoligaša KoldingQ.

Ključne besede:

Deli:

Avtor članka
Marko Terlikar
info@tacticalfoul.com

Objavljeno


Komentiranje in spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.
Ekipa tacticalfoul.com

Članek še nima mnenja


Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Oglas: Sors Design

Sorodne novice

Vittsjö GIK ostaja v Damallsvenskan

Vodstvo tekmovanja je prižgalo zeleno luč, da Vittsjö GIK lahko na domačem Vittsjö IP-ju.


Pridruži se nam

Tactical Foul je iz dneva v dan večji, podobno pa velja tudi za njegovo branost. Radi bi, da bi spletno mesto postalo še boljši se zato iščejo novi sodelavci. Pridruži se novemu, ustvarjalnemu ter kreativnemu mediju.