Obliers ni več trener Bayerja

Iz Leverkusna je prišla vest, da je odstopil trener Thomas Obliers
Obliers ni več trener Bayerja
Foto: Headlocker

V Leverkusnu je kar pestro na trenerskih stolčkih. Pred dnevi je moral svojo pisarno izprazniti Roger Schmidt trener moške ekipe pri Bayerju iz Leverkusna. Danes pa je odstopil še trener ženske ekipe 49-letni Thomas Obliers.

Bayer je v zadnjem krogu doživel hud poraz s kar 8:1 proti Wolfsburgu in je padel na mesto, ki vodi v nižji rang. »Wolfsburg je zelo kvalitetno moštvo, ki je kaznovalo vsako našo napako.« je po tekmi dejal Obliers. Ekipo Leverkusna čaka v naslednjem tednu najprej v sredo pokalno srečanje proti drugoligašu BV Cloppenburg in potem še prvenstveno srečanje v nedeljo proti SC Sandu. Kdo bo vodil ekipo na teh srečanjih še ni znano. 

Ključne besede:

Deli:

Avtor članka
Marko Terlikar
info@tacticalfoul.com

Objavljeno


Komentiranje in spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.
Ekipa tacticalfoul.com

Članek še nima mnenja


Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Oglas: Sors Design

Sorodne novice

VfL Wolfsburg ali Bayern München

V tem vikendu se prične nemška Bundesliga in pred začetkom poglejmo stanje v posameznih klubov.


Xabi Alonso po letošnji sezoni v pokoj

Danes je 35-letni Španec Xabi Alonso sporočil javnosti, letošnja sezona je zadnja v njegovi karieri.


Pridruži se nam

Tactical Foul je iz dneva v dan večji, podobno pa velja tudi za njegovo branost. Radi bi, da bi spletno mesto postalo še boljši se zato iščejo novi sodelavci. Pridruži se novemu, ustvarjalnemu ter kreativnemu mediju.