Chelsea bo dobil nov dom

Chelsea je dobil zeleno luč za gradnjo novega stadiona za 60.000 gledalcev.
Chelsea bo dobil nov dom
Foto: Hammersmith & Fulham Council/Chelsea FC
Iz Londona prihaja zelo vesela vest za navijače Chelseaja. Načrt novega Stamford Bridgea je bil sprejet že pred kratkim s strani lokalnih oblasti Hammersmitha in Fulhama. Zato je predsednik kluba Roman Abramovich čakal samo še dovoljenje iz strani londonskega župana Sadiqa Khana. Ta je danes  prižgal zeleno luč za gradnjo novega stadionu v Londonu. 

Novi Stamford Bridge naj bi sprejel 60.000 gledalcev in bo stal približno 500 milijonov evrov. Po napovedih pa naj bi Chelsea prvič zaigral na tem stadionu v sezoni 2019/20. S to odločitvijo so vsi štirje prvoligaši prišli do novih objetkov. Po Arsenalu in West Hamu je naprej dobil dovoljenje Tottenham, ki je že pričel z obnovo White Hart Lanea in danes še Chelsea.

Ključne besede:

Deli:

Avtor članka
Marko Terlikar
info@tacticalfoul.com

Objavljeno


Komentiranje in spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.
Ekipa tacticalfoul.com

Članek še nima mnenja


Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Oglas: Sors Design

Sorodne novice

Je Liverpool kršil pravila?

Po poročanju angleškega časnika The Telegraph bo Liverpool dobil kazen, ker je kršil pravila pri nakupu mladih nogometašev.


Clattenburg iz Premier League v Savdsko Arabijo

Redko se zgodi, da bi kakšen sodnik zamenjal ligo sojenja. Prav to je naredil 41-letni Mark Clattenburg.


Pridruži se nam

Tactical Foul je iz dneva v dan večji, podobno pa velja tudi za njegovo branost. Radi bi, da bi spletno mesto postalo še boljši se zato iščejo novi sodelavci. Pridruži se novemu, ustvarjalnemu ter kreativnemu mediju.