Gospa Essien postala lastnica Calcia Como

Medtem, ko je Michael Essien bil predstavljen kot nova okrepitev Persib Bandunga je njegova žena kupila nogometni klub Como.
Gospa Essien postala lastnica Calcia Como
Foto:

Calcio Como je trenutno član Lega Pro kar je italijanska tretja liga. V lanskem letu je klub oznanil svoj stečaj. V preteklosti je bilo sklicanih že nekaj dražb, ampak ni prišlo do uradne ponudbe. Zato je pred bila spet napovedana dražba in prišla je tudi prva in edina uradna ponudba. Ponudbo 237.000 evrov je dala Akosua Puni Essien. Gre za ženo znanega nogometaša Michaela Essiena. Nova lastnica je z nakupom dobila dovoljenje opravljanja s klubom, ni pa dobila v last blagovno znamko in vadbišče Orsenigo.

Cilj gospe Puni Essien in njenih sodelavcev je vzpostavitev nogometne akademije in vložiti toliko v člansko ekipo, da bi si priigrala napredovanje v Serio B. Trenutno je članska ekipa na šestem mestu v tretjeligaški skupini A in se bori za mesta, ki vodijo v play-off za Serio B

Ključne besede:

Deli:

Avtor članka
Marko Terlikar
info@tacticalfoul.com

Objavljeno


Komentiranje in spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.
Ekipa tacticalfoul.com

Članek še nima mnenja


Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Oglas: Sors Design

Sorodne novice

Baccaglini novi predsednik Palerma

Ekscentrični Maurizio Zamparini ni več predsednik Palerma.


Maurizio Sarri namesto Allegrija?

Maurizio Sarri je bil v Torinu, kjer je srečal predstavnike Juventusa. Bo zamenjal Allegrija?


Pridruži se nam

Tactical Foul je iz dneva v dan večji, podobno pa velja tudi za njegovo branost. Radi bi, da bi spletno mesto postalo še boljši se zato iščejo novi sodelavci. Pridruži se novemu, ustvarjalnemu ter kreativnemu mediju.