Monchi v Romo?

Pred dnevi je iz Seville prišla novica, da Monchi zapušča Sevillo.
Monchi v Romo?
Foto: www.sevillafc.es

Monchi je član Seville že 29 let, zadnjih 17 let pa opravlja funkcijo športnega direktorja. V zadnjih nekaj sezon se je zelo izkazal na tem področju z izjemnim občutkom za sestavljanje uspešnega kadra. Prišel je čas slovesa in napovedal je, da po letošnji sezoni zapušča Sevillo.

Nekateri medij že objavili, da je Monci podpisal 3 letno pogodbo z Romo. V tem ni še resnice, saj je Monci le potrdil sestanek z Romo. Ni pa podpisal nobene pogodbe, ker se za njegove usluge zanima še nekaj klubov.

Izmučen sem, po 29 letih v tem klubu je čas za zamenjavo. To odločitev sem sprejel že lani. Res je, da sem se srečal s predstavniki Rome v Londonu. Bil je pozitiven sestanek, ampak ni prišlo do nobenega dogovora. V igri je še nekaj klubov in nisem še nič podpisal.je povedal Monci za Football Espana

Ključne besede:

Deli:

Avtor članka
Marko Terlikar
info@tacticalfoul.com

Objavljeno


Komentiranje in spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.
Ekipa tacticalfoul.com

Članek še nima mnenja


Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Oglas: Sors Design

Sorodne novice

Bo naslov pristal v Barceloni ali Madridu

Pred kratkim se je pričelo tudi prvenstvo v Španiji, ki se v zadnjih letih vse bolj uveljavlja in strmi proti najboljšim v Evropi.


Video asistent v La Ligo?

Predsednik španske La Lige Javier Tebas že dalj časa zahteva video asistenta, ampak španska nogometna zveza je proti.


Pridruži se nam

Tactical Foul je iz dneva v dan večji, podobno pa velja tudi za njegovo branost. Radi bi, da bi spletno mesto postalo še boljši se zato iščejo novi sodelavci. Pridruži se novemu, ustvarjalnemu ter kreativnemu mediju.