Video asistent v La Ligo?

Predsednik španske La Lige Javier Tebas že dalj časa zahteva video asistenta, ampak španska nogometna zveza je proti.
Video asistent v La Ligo?
Foto: www.laliga.es

Na včerajšnji tekmi med Španijo in Francijo, ki so jo gostitelji dobili z 2:0 je glavni sodnik srečanja Nemec Felix Zwayer imel na voljo Video asistenta. Z njim se posvetoval pri drugem zadetku špancev, ki ga je dosegel Gerard Deulofeu. S prva je stranski sodnik dvignil zastavico in menil, da gre za prepovedan položaj. Po pogledu posnetka je Zwayer priznal zadetek. Po tekmi je predsednik španske La Lige Javier Tebas izrazil željo, da to tehniko mora uporabljati tudi La Liga.

Predsednik španske nogometne zveze Angel Maria Villar je dovolil uporabo tehnologije na prijateljski reprezentančni tekmi, ampak La Liga pa ne sme. je Javier Tebas povedal za Football Espana

Že dalj časa je znano, da Tebas in Villar nimata preveč prijateljskega odnosa. Pred kratkim je Tebas dejal, da je Villar egoist in mu primanjkuje spoštovanje.

Ključne besede:

Deli:

Avtor članka
Marko Terlikar
info@tacticalfoul.com

Objavljeno


Komentiranje in spletni bonton
Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, veseli smo vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.
Ekipa tacticalfoul.com

Članek še nima mnenja


Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Oglas: Sors Design

Sorodne novice

Bo naslov pristal v Barceloni ali Madridu

Pred kratkim se je pričelo tudi prvenstvo v Španiji, ki se v zadnjih letih vse bolj uveljavlja in strmi proti najboljšim v Evropi.


Monchi v Romo?

Pred dnevi je iz Seville prišla novica, da Monchi zapušča Sevillo.


Pridruži se nam

Tactical Foul je iz dneva v dan večji, podobno pa velja tudi za njegovo branost. Radi bi, da bi spletno mesto postalo še boljši se zato iščejo novi sodelavci. Pridruži se novemu, ustvarjalnemu ter kreativnemu mediju.